yummy recipes

GUGELHUPF MARBLE CAKE

 • on June 29, 2022
 • Likes!
GUGELHUPF MARBLE CAKE

GUGELHUPF MARBLE CAKE

๐™„๐™‰๐™‚๐™๐™€๐˜ฟ๐™„๐™€๐™‰๐™๐™Ž:

 • one ๐™ฅ๐™–๐™˜๐™ ๐™–๐™œ๐™š (8 ๐™ค๐™ช๐™ฃ๐™˜๐™š๐™จ) ๐™˜๐™ง๐™š๐™–๐™ข ๐™˜๐™๐™š๐™š๐™จ๐™š, ๐™จ๐™ค๐™›๐™ฉ๐™š๐™ฃ๐™š๐™™
 • half ๐™ฉ๐™š๐™–๐™จ๐™ฅ๐™ค๐™ค๐™ฃ ๐™—๐™–๐™ ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ฅ๐™ค๐™ฌ๐™™๐™š๐™ง
 • 1-1/2 ๐™˜๐™ช๐™ฅ๐™จ ๐™—๐™ช๐™ฉ๐™ฉ๐™š๐™ง, ๐™จ๐™ค๐™›๐™ฉ๐™š๐™ฃ๐™š๐™™
 • one ๐™ฉ๐™š๐™–๐™จ๐™ฅ๐™ค๐™ค๐™ฃ ๐™ก๐™š๐™ข๐™ค๐™ฃ ๐™š๐™ญ๐™ฉ๐™ง๐™–๐™˜๐™ฉ
 • three ๐™˜๐™ช๐™ฅ๐™จ ๐™–๐™ก๐™ก-๐™ฅ๐™ช๐™ง๐™ฅ๐™ค๐™จ๐™š ๐™›๐™ก๐™ค๐™ช๐™ง
 • two ๐™ฉ๐™š๐™–๐™จ๐™ฅ๐™ค๐™ค๐™ฃ๐™จ ๐™ซ๐™–๐™ฃ๐™ž๐™ก๐™ก๐™–
 • a quarter ๐™ฉ๐™š๐™–๐™จ๐™ฅ๐™ค๐™ค๐™ฃ ๐™จ๐™–๐™ก๐™ฉ
 • three ๐™˜๐™ช๐™ฅ๐™จ ๐™จ๐™ช๐™œ๐™–๐™ง
 • six ๐™š๐™œ๐™œ๐™จ

๐™„๐™‰๐™Ž๐™๐™๐™๐˜พ๐™๐™„๐™Š๐™‰๐™Ž:

๐™„๐™ฃ ๐™– ๐™ก๐™–๐™ง๐™œ๐™š ๐™—๐™ค๐™ฌ๐™ก, ๐™˜๐™ง๐™š๐™–๐™ข ๐™ฉ๐™๐™š ๐™—๐™ช๐™ฉ๐™ฉ๐™š๐™ง, ๐™˜๐™ง๐™š๐™–๐™ข ๐™˜๐™๐™š๐™š๐™จ๐™š ๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™จ๐™ช๐™œ๐™–๐™ง ๐™ช๐™ฃ๐™ฉ๐™ž๐™ก ๐™ก๐™ž๐™œ๐™๐™ฉ ๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™›๐™ก๐™ช๐™›๐™›๐™ฎ. ๐˜ผ๐™™๐™™ ๐™š๐™œ๐™œ๐™จ, ๐™ค๐™ฃ๐™š ๐™–๐™ฉ ๐™– ๐™ฉ๐™ž๐™ข๐™š, ๐™—๐™š๐™–๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ฌ๐™š๐™ก๐™ก ๐™–๐™›๐™ฉ๐™š๐™ง ๐™š๐™–๐™˜๐™ ๐™–๐™™๐™™๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™ค๐™ฃ. ๐˜ฝ๐™š๐™–๐™ฉ ๐™ž๐™ฃ ๐™š๐™ญ๐™ฉ๐™ง๐™–๐™˜๐™ฉ๐™จ. ๐˜พ๐™ค๐™ข๐™—๐™ž๐™ฃ๐™š ๐™ฉ๐™๐™š ๐™›๐™ก๐™ค๐™ช๐™ง, ๐™—๐™–๐™ ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ฅ๐™ค๐™ฌ๐™™๐™š๐™ง ๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™จ๐™–๐™ก๐™ฉ; ๐™—๐™š๐™–๐™ฉ ๐™ž๐™ฃ๐™ฉ๐™ค ๐™˜๐™ง๐™š๐™–๐™ข๐™š๐™™ ๐™ข๐™ž๐™ญ๐™ฉ๐™ช๐™ง๐™š ๐™ช๐™ฃ๐™ฉ๐™ž๐™ก ๐™—๐™ก๐™š๐™ฃ๐™™๐™š๐™™.
๐™‹๐™ค๐™ช๐™ง ๐™ž๐™ฃ๐™ฉ๐™ค ๐™– ๐™œ๐™ง๐™š๐™–๐™จ๐™š๐™™ ๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™›๐™ก๐™ค๐™ช๐™ง๐™š๐™™ 10-๐™ž๐™ฃ. ๐™›๐™ก๐™ช๐™ฉ๐™š๐™™ ๐™ฉ๐™ช๐™—๐™š ๐™ฅ๐™–๐™ฃ. ๐˜ฝ๐™–๐™ ๐™š ๐™–๐™ฉ three hundred twenty five ยฐ ๐™›๐™ค๐™ง 1-1/4 ๐™ฉ๐™ค 1-1/2 ๐™๐™ค๐™ช๐™ง๐™จ ๐™ค๐™ง ๐™ช๐™ฃ๐™ฉ๐™ž๐™ก ๐™– ๐™ฉ๐™ค๐™ค๐™ฉ๐™๐™ฅ๐™ž๐™˜๐™  ๐™ž๐™ฃ๐™จ๐™š๐™ง๐™ฉ๐™š๐™™ ๐™ฃ๐™š๐™–๐™ง ๐™ฉ๐™๐™š ๐™˜๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง ๐™˜๐™ค๐™ข๐™š๐™จ ๐™ค๐™ช๐™ฉ ๐™˜๐™ก๐™š๐™–๐™ฃ.

Article Categories:
cakes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *